Korr & Cocaína

Pocketupplagan av Cocaína går snart i tryck o jag tänkte höra om det finns läsare av denna blogg som läst boken o minns några irriterande korrekturfel, både i stort o smått. Hajar förstås att ingen läst boken med rödpenna men om nån skulle komma ihåg exakt var ev bokstäver snubblat så meddela gärna vad o på vilken sida så kan jag fixa. Går bra o svara i kommentarsfältet nedan eller på info@magnuslinton.com. Är mkt tacksam för all hjälp. Gillar rena böcker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s