hjälp please

i en text jag håller på med har jag skrivit:

"I Venezuela, ett av världens mest sexistiska samhällen, har den nya konstitutionen inte bara fokuserat strukturell könsdiskriminering och sexuella trakasserier utan en ny lag har också stiftats – inspirerad av Norden – om varannan damernas på alla valsedlar."

är osäker på det sista o nu när jag ska dubbelkolla hittar jag inte källan där jag tagit det. nån som snabbt vet om det stämmer? gäller det i så fall bara vissa val, eller alla val? har det varit så de senaste valen? dvs när började det gälla? mkt tacksam för hjälp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s