Cali

Har för första gången på 19 år spenderat tid i Cali o som vanligt när man är i varma stora städer blir man glad. Hade glömt att det här var Colombias brasilien; hett, svart, transigt o byggt kring slingriga beats. Var igår på ett sälle som visade sig gay o det var något väldigt sött över alla bögar som salsade omkring med fantastisk precision. Queertango är ju en jättegrej i Argentina sen länge o folk som alternerar i rollerna som man o kvinna har man liksom vant sig vid i fråga om tango o annat, men jag har aldrig sett så snygg enkönad salsa tidigare. Vackert.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s