Honduras i Svd

Här en glad student som lärt sig kalkera bruna bloggar för att stöpa om dem så de passar svensk mediekostym. Kan med fördel korsläsas med detta o detta o detta. Särskilt det här med att allt gick ut på att Zelaya skulle sitta kvar vid makten verkar nu ha slagit rot även i svensk höger. Som jag tidigare påpekat: inte ens USA:s ambassadör såg något lagvidrigt med den opinionsundersökning som skulle hållas, o ingenting tyder på att utökade mandatperioder var centrala i den process Zelaya ville dra igång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s