Homo-Bi-Trans-Hetero

o här lite reklam:

Nu är det dags: HBTH 2009 – Efter bröllopet
Välkommen till årets spretiga sexualpolitiska snack helgen 17-18 oktober på Clarion hotel Stockholm! Läs mer på www.hbth.se

Det är sju år sedan en brokig skara på hbth-skalan representerade, synliggjorde och insisterade på nya perspektiv under helgen HBTH på Kulturhuset i Stockholm. Sedan dess har vi sett queer bli vardagsbegrepp, identitetspolitiken regera, normkritik, en rad diskrimineringslagar och könsneutralt äktenskap. Då är det dags att samlas igen, för att fråga vad som hände – och vart vi är på väg. Hur viktiga är identiteterna idag? Hur radikalt förändras vår syn på kön egentligen? Vilka omfattas av den fria sexualiteten och hur stor plats får kroppar och sexuella praktiker ta upp i samhället egentligen?

Missa inte fyra brännande seminarier med kringaktiviteter, fikamingel och lördagens kvällsfestligheter. Kom och lyssna på Roger Wilson, Ulrika Dahl, Anna-Maria Sörberg, Tiina Rosenberg, Devrim Mavi, Victoria Kawesa, Finn Hellman, Carlos Diaz, Kai Bergendal, Athena Farrokhzad, Suzann Larsdotter, Ester Martin Bergsmark, Robert Fux, Siri Hjorton-Wagner, Lena Lennerhed, Leila Brännström, Sternfall, ÖFA-kollektivet med flera, med flera! Läs mer, följ programuppdateringarna och köp biljett redan nu på http://www.hbth.se

HBTH 2009 anordnas i samarbete med RFSU och RFSL med stöd av Genusvetenskap vid Södertörns högskola, Folkhälsoinstitutet, ABF och *Zie*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s