Bild, bild, bild

Underbara bildtidningen Re:Public Service har givit ut ett nytt nummer i broadsheet med en massa härliga reportage, bland annat ett om amerikansk swingerkultur. Och nu på lördag är det fotofastival med fest. Här reklam:

—-

Hej alla,
Lördagen den 3 oktober kör tidningen Re:public en mäktig fotofestival på Kägelbanan på Södra Teatern. Plus stort party på kvällen med bar, dj:s, unika bildvisningar och utställningar. Missa inte! Och skicka mejlet vidare till alla vänner, bekanta och andra intresserade. Välkomna!

PROGRAMMET:

12.00:
DÖRRARNA ÖPPNAS

12.30:
DAVID MAGNUSSON – besöker husockupanter i Sloveniens gamla miltärhögkvarter och Marasgängen som gör Guatemala till rädslans rike.
ANNA CLARÉN – funderar över tonårstjejer som, med dockskåpet fortfarande kvar i flickrummet, söker efter ett vuxenliv i "Puppy Love".

13.30:
KENT KLICH – söker efter det som blev kvar efter bomberna mot Gaza.
JENS LASTHEIN – vandrar längs det nya Europas gräns mot öst.

14.30:
ELIN BERGE – berättar historien om de nya thailändska drottningarnas liv i Norrland.
PIETER TEN HOOPEN – tar sig an den humanitära kollapsen i svensk asylpolitik.

15.30
VILKA BILDER SKA FÖRÄNDRA VÄRLDEN?
Med Anna Tellgren (intendent på Moderna Muséet), Anna Clarén (kursansvarig på Nordens Fotoskola) Pieter ten Hoopen (frilansfotograf). Moderator Pelle Kronestedt (ordförande för svenska fotografernas förbund).

17.15
ANDERS PETERSEN – fortsätter sina strövtåg genom de stora städerna i "City Diary" och hem till Värmland i "From Back Home".

18.00
NAOMI HARRIS – på exklusivt Sverigebesök – Sex enligt populärkulturen handlar om unga och coola människor och i det närmaste kosmetiskt perfekta kroppar. Men de heta sexuella mötena på riktigt äger enligt den New York-baserade fotografen Naomi Harris rum i ett helt annat sammanhang. Under 48 månader gick hon in i den amerikanska swingerskulturen där sex är är den prioriterade hobbyn i livet – och samtidigt lika alldagligt som att borsta tänderna. För att möta Swingers-världen på dess egna villkor tog Naomi Harris av sig kläderna och arbetade oftast i bara gympaskor och kamerabälte. Hon träffade advokater, bönder, servitriser, ministrar, söndagsskolefröknar, doktorer och hemmafruar. Människorna hon mötte var i allmänhet vita medelålders människor med traditionella amerikanska värderingar, inte sällan med en kristen bakgrund och liberala endast när det gäller en sak – sex.

19.30 PARTY,
Bar, dj:s och spektakulära bildvisningar.

VÄLKOMNA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s