Postdigitalism

Har just landat i Miami o har Rasmus Fleischers Det postdigitala manifestet o Hans Ruins med fleras Vad var det postmoderna? med mig till stranden. Den förra – säkert också den andra – är en underbar sak som levererar tusen tvistade, många helt geniala, tankar. Martin Aagård skrev den här recensionen i Aftonbladet. Ser också att Henrik Jönssons efterlängtade bok om Brasilien nu gått in i slutproduktion. O så fick jag just pdf på manus till Josefine Adolfssons nya Kuba-roman. O så blir jag själv förhoppningsvis klar med min bok om Colombia till våren. Mycket Latinamerika på Atlas nu. Så vackert.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s