Att gulla mördare

Colombia är ju sjukhetens land på gott och ont, och ibland hamnar man mitt i tokeriet på märkliga sätt. Intervjuade idag en rad sicarios – yrkesmördare – i Medellín ur den så kallade "tredje generationen"  efter de tusentals motorcykelmördare Pablo Escobar skolade. Inte för att jag inte föreställt mig att det skulle vara hur trevliga som helst, men situationen blir ändå bisarr när man sitter där o skålar – här måste man bjuda på öl o dricka i lag om man ska få nån att prata – med grabbar medan de bekymmerslöst berättar om alla de haft ihjäl för struntsummor. Man nickar, frågar, noterar – o skålar. Skruvat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s