La 33 till Sthlm – missa inte

I våras spelade underbara colombianska bandet Choc Quib Town i Stockholm o nu kommer äntligen salsakungarna La 33. Missa inte. Kägelbanan 4/11. Colombia är, vilket jag ofta påpekat, inte ett land primärt präglat av våld o knark – utan av musik. Svårt o tänka sig en plats med större rytmskatt än denna. Sån jävla tur att det finns vakna svenska arrangörer som fattat det. Tusen tack Selam. Obs att youtube-klippet som ligger på sidan är uselt kommersiellt trams i relation vad La 33 brukar hålla på med. För bättre grepp om hur de på allvar låter – lyssna på låtarna "La 33" eller "La Pantera Mambo".

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s