Californien & cannabis

Som läsare av denna blogg vet folkomröstar Californien 2/11 om legalisering av cannabis, en händelse Misha Glenny, expert på organiserad brottslighet och författare till boken McMaffia, menar skulle innebära en "historisk vändning" (El País 22/10) i drogfrågan om det blir ett ja. Saken – som vanligt är det först när något händer i rika världen det får global genomslagskraft – genererar just nu en massa intressant text i utländsk press och den som läser spanska kan med fördel läsa det mexikanska magasinet Nexos aktuella temanummer om legalisering. Välresearchat. Hårt. Tydligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s