Intervju

Nu på onsdag 21/3 sänds en längre intervju med mig om min bok De hatade i Kunskapskanalens program En bok, en författare. Samtalet spelades in innan boken blev följetong i DN:s debatt om diverse samtida fenomen. Själv blev jag inte så mycket klokare av dagens tillägg av Sven-Eric Liedman, men nån annan kanske såg dess poänger. Håller med om dissarna av Dilsa och Rothstein men ser inte riktigt vad Liedman själv bidrar med förutom ett konstaterande om att klyftorna har ökat och att det är dåligt. Och det var ju inte mycket nytt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s