Mycket bra radio

I dagens Studio ett gick ett mkt bra o klargörande reportage om svensk narkotikapolitik och till och med Maria Larsson säger nu klart o tydligt att substitutionsbehandlingen haft "mkt bra resultat" och därför måste byggas ut. Stort steg. Sjukt nog lyckas hon ändå hävda att svensk drogpolitik är ett föredöme i världen o programledarna var dessvärre inte pålästa nog att punktera henne. Händer mycket på fronten nu. Roligt. Men framför allt viktigt. Har skrivit en ny essä om utopismens konsekvenser som går i nästa eller nästnästa nummer av Arena.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s