Männen

Först nu fick jag tid att läsa dagens DN. Gosh. Kulturen har verkligen satt i system att spinna igång debatt via riktigt genant tjockskalliga texter av personer som levt i samhällets marginaler sedan förra seklet. Så var det i fallet Bengt Ohlsson, samma med Fredrik Ekelund och nu Dennis Nørmark. Lång, oändligt spaltutkavlad och helt ologiskt batalj mot väderkvarnar. Nästan – med tanke på textens komiska generaliseringar – så man känner sig kränkt som man. Sån jävla tur man inte råkar vara dansk också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s