Uppdateringar

Var ett tag sedan jag läste eller skriv nåt rejält om utvecklingen i Latinamerika och skulle nu behöva uppdatera mig på lite grejer. Någon som till exempel läst någon ny (typ senaste tre månaderna) intressant essä eller längre reportage/analys/rapport eller ny bok om säg Maduro/Venezuela eller Correa/Ecuador skriven av initierad författare/journalist? Vore också intressant med någon trovärdig analys av Argentinas nya medielag – någon som kan tipsa om intressanta analyser på det temat? Eller något mer kontinentalt övergripande, som Göran Therborns väldigt tankeväckande essä Class in the 21st Century i New Left Review där utvecklingen i Latinamerika, föga förvånande, spelade en huvudroll. Behöver förstås inte vara sååå djupt, men lite robustare än det  fladdriga nyhetsflödet. Spanska, engelska, danska o norska funkar. Tipsa i så fall gärna här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s