Radio UF

En del läsare av denna blogg tycks intressarade av narkotikapolitik såväl i Sverige som i Latinamerika så här ett program på temat som Radio UF, Utrikespolitiska föreningens radio på Uppsala universitet, i veckan gjorde på temat. En längre intervju med mig ligger i olika delar av sändningen, och här – om jag fattat rätt – ligger intervjun oredigerad. Lite sorgligt att inget i detta ämne tycks kunna publiceras utan att redaktioner måste klämma in det gamla Legalize-ordet med vidhängande grönt blad, men det kommer säkert en förnyelse på den punkten även i Sverige. Med tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s