Nya paradigm, gamla trögheter

Den latinamerikanska tidningen Nueva Sociedad – ges sedan 1972 ut av tyska Friedrich Ebert Stiftung – är en global publikation som förenar akademisk forskning med journalistisk bredd och bevakar sociala, politiska och ekonomiska frågor i framför allt Latinamerika. Senaste numret kom just ut och har temat "Narkotika – nya paradigm, gamla trögheter" och kan för den som förstår spanska läsas här. Jag medverkar med essän La guerra contra las drogas: de Richard Nixon a Barack Obama.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s