Release ikväll med Åsa Linderborg

I kväll är det alltså släppkalas för boken på Bar Brooklyn i Hornstull enligt konceptet billiga drinkar (förlaget bjuder på något hundratal gratisdrinkbiljetter), billiga böcker (Knark för 100:-), Nathan Hamelbergs musikval och ett förhoppningsvis intressant samtal mellan Åsa Linderborg och mig 19.30. Så långt lokalen räcker är alla välkomna. Mer info fb-eventet (tror man måste vara inloggad för att länken ska funka) eller Debasers hemsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s