Föreläsningar

Till seminariet Knark – en svensk historia i Malmö 19/10 har över 400 personer anmält sig så det tycks finnas stor svensk efterfrågan på uppdaterade perspektiv på narkotika och narkotikapolitik vilket givetvis är både roligt och begripligt. Om uppslutningen blir densamma på nästa veckas föreläsning på Göteborgs stadsbibliotek (15/10) vet jag inte men de läsare av denna blogg som finns i GBG är mer än välkomna. Och om du bor på annan plats och tycker att din/ditt bibliotek, organisation, skola, institution eller arbetsplats borde kunskapslyfta sig med ett öppet eller internt knark-seminarium utifrån boken  – ta kontakt med Ann-Louise Gustavsson på Atlas förlag (ann-louise.gustavsson@arenagruppen.se) eller direkt med mig på info@magnuslinton.com. Hade igår ett välbesökt seminarium på Arbetets museum i Norrköping där allt från EU-parlamentariker, lärare och professorer till socialnämndens ordförande och KRIS-medlemmar medverkade och det tycktes vara en befrielse för väldigt många att för en gångs skull kunna prata vuxet om narkotikafrågan i Sverige.

Malmö-eventet på fb.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s