August

Lessen att jag är så sen med grejer här men gårdagen var tidsmässigt skruvad. Knark blev alltså nominerad till Augustpriset 2015 för bästa svenska fackbok vilket såklart är toppskoj även om utsikterna att får själva priset nog är rätt små. Brukar i slutändan bli bredare, läs mer kommersiellt gångbara, böcker som premieras. Och så är ju Karin Johannissons Den sårade divan och en rad andra kanonböcker, inte minst min egen förläggare Johan Hiltons Monstret i garderoben, nominerade som alla vore värdiga vinnare. Roligt i år är att inga tesalongsalster finns med i uppställningen utan bara mer renodlade reportage och essäistik. Well well, vi får se. Galan är 23/11.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s