Knark i akademin

För de av er som till äventyrs ännu inte fått nog av svensk knarkhistoria finns nu en videoupptagning av hela måndagens seminarium på Malmö högskola utlagt för tittning här. Samtalets nav var alltså min bok och det blev ett rätt långt men också intressant seminarium där moderatorn, docent Björn Johnson, och professor Bengt Svensson, en av landets ledande missbruksforskare, kunde lägga till flera givande pusselbitar till förståelsen av vad som hänt och varför. Några av inläggen, inte minst det av Bengt Svensson gällande Nils Bejerots son och hans tragiska öde, förtjänar lite kommentarer vilket jag återkommer till här när jag får bättre tid. Tar ett tag innan samtalet kommer igång men klicka fram fem tio minuter in så börjar det. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s