DN idag

I samband med FN:s stora möte om världen, narkotikan och framtiden för två veckor sedan skrev jag den här essän i Dagens Nyheter, en text som genererade denna replik från gamle Pol Pot-hyllaren Gunnar Bergström och som jag kommenterar i dagens DN. Jan Myrdal skrev förra året en väldigt rolig text i Fib om det "organiska sambandet" mellan svensk maoism och svensk narkotikapolitisk nolltolerans, ett mycket intressant ämne jag inte hann utveckla här o inte heller går riktigt på djupet med i min bok men som jag ska återkomma till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s