Hej

Jag jobbar sedan 2019 som redaktör på Institutet för framtidsstudier och under 2021/2022 med flera större forskningsprojekt om klimatetik, artificiell intelligens, normutveckling och demokratins förändrade förutsättningar. Den här sidan sköts tills vidare bara i mån av tid, men du hittar fortfarande bakgrunder, artikelarkiv och annan basal men inte alltid uppdaterad information om böcker.

Parallellt med ovanstående leder jag också det fleråriga projektet Text och stil, en satsning av Stiftelsen Natur & Kultur och Institutet för framtidsstudier som erbjuder alla svenska universitet professionell skrivcoachning. Projektet riktar sig till både juniora och seniora forskare vid landets alla lärosäten. Under 2021-2023 ges varje år 15 interaktiva workshops om skrivande, 30 föreläsningar om textberättandets tekniker och utmaningar och under senhösten varje år arrangeras en tvådagars skrivarskola i Stockholm.

För mer regelbundet kommenterande, se min facebooksida och instagramkontot lintonmagnus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s