Äntligen!

Har länge jobbat för att Sverige ska uppmärksamma den trend i Latinamerika där ett växande antal intellektuella kräver en legalisering av droger. Vet själv inte vad jag tycker, men menar att det blir koko om inte Sverige sätts in i idérörelser som påverkar världen. Skrev bland annat denna text i DN för en tid sen o har nu gjort research till ett reportage till TV8:s utmärka program "Världen i fokus" som gick i tisdags. De har lite råddig webbplats men här går att kolla (sändingen 081125). Redaktionen på Världen i fokus har för övrigt redan gjort massor på Colombia, o mer kommer. Nästa vecka går ett program om Medellíns remake. O om ett par veckor kommer ett inslag om Farc som jag själv filmar nästa vecka. Mycket roligt att nån bryr sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s