Uribe, kriget o lögnerna

I det inslag i TV8:s Världen i fokus jag tipsade om häromdan berördes det faktum att Farc inte på något sätt kan sägas vara uträknade som militär kraft i Colombia. Regeringen Uribe är något av världsmästare i manipulation av statistik o siffror o har, vilket inslaget visade, lyckats sälja en falsk bild till världen där konflikten snart är löst. I dag publicerar BBC en artikel på samma tema, dvs Uribe, Farc och den manipulerade statistiken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s