Scandals Surround Colombian Leader

Har tyvärr inte hunnit skriva om alla skandaler som rasar kring regeringen Uribe just nu. Illa för det är verkligen big news: säkerhetspolisen är bortom all kontroll o har avlyssnat domare, oppositionspolitiker, journalister, etc; var dag dyker det upp nya så kallade "falsos positivos", dvs civila fattiga män som militären mördar o sen klär i gerillamundering för att staten betalar så bra för varje dödad gerillakrigare; presidentens två söner har gjort storaffärer på statlig information de fått ensamrätt på av pappa, etc. Vet inte om nån kollega gjort nåt i Sverige än på allt detta, men här är en artikel som går i dagens Wasington Post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s