Kupp, mord, knark?

Här en intressant nyhet på BBC. Mordet på Honduras kuppresident Roberto Michelettis bror/systerson sägs inte ha nåt med kuppen att göra o väcker därför  återigen frågan om det militära övertagandet, den nya regeringens o familjen Michelettis eventuella roll i den centralamerikanska narkotikatrafiken. Här en text på sajten Sin Permiso på spanska jag tipsade om i juli o som spekulerarar i om Honduras var första statskuppen där knarkmaffian var direkt inblandad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s