Halvtyst

Händer mycket i Colombia just nu men tyvärr inte här. Ledsen men det kommer nog vara halvtyst här ett tag framöver. Sitter med en massa dödlinjer som skrämmer och tror det är bäst jag försöker låta bli att ha dåligt samvete för ouppdaterad blogg. Återkommer om nån vecka eller två. En krönika om den latinamerikanska vänsterutvecklingen o kommunistiska rester på kontinenten – apropå 20 år sen murens fall – går i OBS om några dagar. Lägger ut så fort den är publicerad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s