Stiegs stil

Lustig denna debatt om att Larsson inte kunde skriva. Har bara redigerat en text av Stieg Larsson – när jag var redaktör på Arbetaren – och den var som jag minns det mycket välskriven. Debattartikel om AFA med bra faktasamling plus effektivt uppbyggda poänger. Till och med skön rytm. Kan förstås inte svära på att den inte var spökskriven av någon annan, en fråga Åsa Linderborgs informanter inte verkar ställa sig, men har svårt att tro det. Hade direkt kontakt med honom. Har för övrigt just landat i Cartagena o har bara sporadisk uppkoppling dessa dagar. Blir magert bloggande denna vecka. Ska skriva ett reportage till Arena. Åter i Bogotá lördag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s