Arbetaren

Är osäker på vad läsare av denna blogg har för relation till tidningen Arbetaren, platsen där jag och en rad andra skribenter tog våra första journalistiska steg. Hur som pågår en debatt om tidningens aktuella förfall där ett upprop som jag undertecknade publicerades i Aftonblandet förra veckan o som i dag fick ett förljuget svar av nye chefredaktören Mattias Pettersson. Bäst följer ni utvecklingen på Rikard Warlenius och Jonas Fogelqvists bloggar. Om jag har nåt att vara stolt för som redaktör utanför tiden på Arena så är det att jag under åren på Arbetaren journalistiskt förlöste vad som skulle bli två av den svenska vänsterns allra viktigaste röster; Rasmus Fleischer och Andreas Malm. Att det var bättre förr är en fras jag ogärna tar i min mun, men att några geniala personer kommer födas på Arbetaren under tiotalet ser allt mindre sannolikt ut. Mycket sorglig hela historien.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s