Lars & Göran

Har just följt Gustafsson och Greider leka med varandras snoppar över jag vet inte hur många uppslag i DN och det gjorde mig mer deprimerad än det valresultat vi snart ska ta del av. Tänk om man istället fått en mejlväxling mellan Rasmus Fleischer och Alexander Bard. Eller Åsa Linderborg och Dilsa Demirbag-Sten. Hade man fått lärdom och erfarenheter – bildning – från platser där folk lever istället för praliner och sonetter från Walden pond. Tänk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s