Nation, droger, mat

Idag går min krönika om hur Sverige fick en "nationell syn på droger" – ett världsunikt fenomen – i radions Obs. Kan läsas här o lyssnas till efter lunch. Ikväll tisdag 18.00-21.00 har tidningen Farm releasefest för sitt senaste nummer om hur narkotikaproduktion tränger undan matproduktion i olika delar av världen. Jag och Karin Winther spelar musik och runt 19.30 gör Anders Rydell en intervju med mej om min text i numret. Är på Fredsgatan 12 Salongen och jag ser att man skulle ha osat igår men det kanske går även under tisdagen. Testa med ett mejl till info@tidningenfarm.se. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s