Eduardo Galeano

Sorgligt att så lite händer här på bloggen när så stora saker pågår i Venezuela, Ecuador och Brasilien men jag har alldeles för mkt annat o rådda med dessa dagar för o hinna hålla liv i denna spalt. Väldigt lessen för det. Såväl Lasse Palmgren som Erik de la Reguera och Henrik Jönsson är ju i Brasilien så i just helgens val råder väl ingen risk för underbevakning. Håller på med en intervju med Eduardo Galeano som går i OBS i veckan och en längre version i kommande nummer av Omvärlden o i det pratet kommer de aktuella uppdateringarna av den latinamerikanska vänstervågen diskuteras med megaikonen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s