Nobelpris till knarkliberal

Termen "knarkliberal" hör till de mesta korkade i den svenska debatten och det blir skoj o se hur det ska gå nu när Mario Vargas Lllosa – den mest kände o aktive av Amerikas alla legaliseringsförespråkare – fått Nobelpriset i litteratur. En radikal statushöjning av drogliberalismen eller en radikal statussänkning av Nobelpriset? Svårt o gissa nåt annat än det förra. Vargas Llosas idéer om varför en legalisering är det enda som lär kunna bita på "det största hotet mot Latinamerikas demokratier" finns utvecklat i min nya bok Cocaína, och för er som läser spanska är artiklen El otro estado i El País en bra introduktion till hur han tänker i saken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s