Att gradera droger

Det börjar bli tjatigt att bemöta människor som säger att olika drogers farlighet inte kan jämföras och graderas. Det går förstås, bara man enas om vad "farligt" betyder. Har inga förhoppningar om att senaste vetenskapliga rön i frågan nånsin ska nå Maria Larsson, men så här ligger det till om man får lita på The Lancet, världens ledande vetenskapliga tidskrift . Vill du ha en snabbversion av undersökningens resultat går det bra att läsa dagens Guardianartikel "Alcohol more harmful than heroin or crack". Var cannabis hamnar på farlighetslistan? Gissa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s