Guatemala’s Elections: Clean Polls, Dirty Politics

När Kofi Annan och en rad andra promineta personer nyligen kom med sin kritik av det USA-ledda kriget mot narkotikan skrev Maria Larsson detta barnsliga inlägg i Expressen där hon på ett för svensk del pinsamt sätt avfärdade Annan och Mario Vargas Llosa och andra som "maktens cannabislobbyister". Lätt, dumt, genant. Fick just nedanstående från International Crisis Group och man kan bara hoppas att även svenska politiker en dag ska haja att det är sådant hela saken gäller.

Guatemala's Elections: Clean Polls, Dirty Politics

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s