Colombia ikväll

I våras hjälpte jag SVT:s Korrespondenterna med kontakter till ett reportage om kokianproduktion i Colombia, en satsning som också kantas av reportage från transitlandet Mexiko och världens största konsumtionsmarknad – USA. Vet ingenting om slutresultatet men ikväll sänds programmet. Tror SVT håller på att rycka upp sig när det gäller bevakning av drogernas alla helveten – de flesta eländen har som läsare av denna blogg vet inget med konsumtionen att göra – så det är nog mer än värt att titta på. Här går att läsa mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s