Reklam:

BOKEN & BIBLIOTEKET
15 oktober ger Ink bokförlag ut Rasmus Fleischers Boken & Biblioteket, en fascinerande inblick i de förändringar som har drabbat bokbranschen, kulturpolitiken och människors vardagliga läsande. Boken, som består av de två volymerna Boken och Biblioteket, är den hittills mest omfattande och skarpsinniga analysen av hur digitaliseringen på gott och ont har förändrat vårt förhållningssätt till texter. Den tar med läsaren på en häpnadsväckande resa från Alexandriabiblioteket till Bonniershuset, från Gutenberg till Google.

Vid Bok- och biblioteksmässan i Göteborg arrangerar Ink och Riksbankens jubileumsfond ett seminarium kring Boken & Biblioteket. Det äger rum torsdagen den 22/9 kl. 12.00. Fleischer kommer då att diskutera sin bok tillsammans kritikerna Annina Rabe, Nina Lekander och Pelle Snickars.

För recensionsexemplar av Boken & Biblioteket eller intervjuer med Rasmus Fleischer, vänligen kontakta Ink:

Gabriel-Itkes-Sznap: 0762-29 89 27, gabriel@inkbokforlag.com
Daniel Strand: 0737-25 09 86, daniel@inkbokforlag.com

Läs mer om Boken & Biblioteket på http://www.inkbokforlag.com

Mvh,

Ink bokförlag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s