Gott slut – kanske

Efter en månad som startade mardrömslikt o ingen visste om Romeo ö h t överlevt eldstriden ser det nu ut som om historien äntligen går mot sitt slut. Under förutsättning att säkerheten kan garanteras har Farc meddelat att Langlois kommer friges nu på onsdag. Ojalá, som colombianerna säger. Vågar själv inte ta ut något i förskott o sådana här saker har fuckat upp förr, men det ser just nu ljust ut. Telesur har släppt en video med Romeo där han förefaller vara vid gott mod o ha humorn i behåll. Underbart att se leendet. O sen följer en intervju med en Farc-ledare som säger en sak jag tror han har rätt i: det blir väldigt intressant att höra Romeos egen version om vad som egentligen hände o vad det var för typ av laboratorium militären skulle spränga. Att antinarkotikapolisen boostar, ljuger fritt om, dimensionerna på sina operationer visar jag i Cocaína o denna kontinuerliga förfalskning av siffror hör till en av alla stora skandaler kring war on drugs. I bästa fall skriver Romeo nu en bok om hela grejen. Kan bli hur bra som helst. Mer att läsa:

France 24
BBC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s