Gott slut – helt klart

Romeo Langois frigavs för ett par timmar sedan. En underbar scen i det på alla sätt galna Colombia. Telesur hade av Farc som vanligt givits ensamrätt om att vara på plats, Romeo såg ut att vara vid sitt vanliga goda mod, sa att förutom att gerillan hållit honom fången i en månad när han var skadad hade de behandlat honom väl, att det laboratorium de skulle spränga och som enligt vad militären uppgivit hade kapacitet om 400 ton kokain var ett litet labb tillhörandes en ensam bonde, att det var sorgligt att det ljugits så mycket om vad som egentligen hände under skottlossningen och efteråt – och att det är tragiskt att det generellt ljugs så mycket från båda sidor i den colombaianska konflikten. Nedan lite bilder. Är Telesurs video som går i alla kanaler, med olika kommentarer. Nu ska jag sova väldigt gott.

Telesur
Caracol
RCN
El Tiempo
El Espectador
BBC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s