Waste Land

Borde för länge sen ha gjort reklam för detta evenemang som äger rum ikväll på Barbro/Salong 4 i Sthlm. Filmen är på många sätt fantastisk, liksom konstprojektet den dokumenterar. Jag grät flera gånger när jag såg den. Men det finns massor att säga om den här sortens projekt; om fattigdom, om religion, om konstens oändliga klasskomplex och om Latinamerikas roll i allt det här. Vet inte om det finns några plåtar kvar, men testa att mejla mia.lauren@omvarlden.se eller dyk bara upp på Barbro, Hornstulls strand 13, Sthlm, runt 17.30 ikväll o se om det finns platser kvar. Filmen börjar 18.00 o vårt samtal följer direkt på det. Drinkar finns hela tiden. Den som inte får plats kan, gissar jag, trösta sig i Barbros bar. O så glömde jag säga: visningen är gratis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s