Seminarier att se

I veckan fyllde ABF 100 år och firade med en sjuhelvetes massa filmade seminarier på Kulturhuset i Stockholm, bland annat ett utifrån min bok De hatade. Blev bitvis lite långrandigt men för den som vill få en snabb idé om vad boken handlar om går det bra att titta på min inledande presentation. Finns ett helt block med seminarier om liknande teman o som vanligt är Mattias Gardell väldigt klargörande om Breivik och islamofobi. Båda grejerna o mycket mer kan ses här. Gå på länken "rasism, antirasism och främlingsfientlighet" så ligger allt där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s