Mexiko, någon?

Lite småsjukt men dagens Godmorgon världen hade ingenting om det mexikanska valet i dag. Skum prio av producent när Palmgren behövs som mest. Har dessvärre inte hittat några djupare analyser på annat håll heller med den vinkel man önskar: vad skulle det egentligen betyda om PRI, som allt pekar på, kommer tillbaka till makten? Vad är PRI för sorts parti i dag? Har själv dålig koll på Mexiko o har letat efter lite mer rejäla saker om huruvida PRI:s så kallade förnyelse bara är kosmetiskt trams eller nåt att ta på större allvar o i så fall varför – men inte lyckats hitta någonting. Nån som har ett bra tips om läsning på engelska eller spanska?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s