Utan kläder i Malmö

Ett av P1:s alla oumbärliga program är Människor & tro, en sorts stillsam upplysare i den ibland dystra samtiden. Gjorde i veckan ett mycket bra reportage där grundaren till det lätt komiska Yttrandefrihetssällskapet fick klä av sig själv alldeles naken tillsammans med Geert Wilders. Blev ett slags lektion 1A i hur islamofobi fungerar. Följt av ett bra samtal med Johan Cato om hur svenska föreställningar om muslimer förändrats över tid, dvs hur homogeniseringen av Muslimen gått till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s