Coca and Snus: Sweden’s Self-defeating Hypocrasy on Drugs

När Sverige för några år sedan satte krokben i FN för Bolivias försök att göra upp med ett  nykolonialt konventionsförbud mot ursprungsfolkens tradition att odla och tugga koka i Anderna gjorde jag radiokrönikan "Knarkfest på svenska ambassaden" som en egen liten protest mot det blågula hyckleriet. Nu har Bolivia äntligen haft framgång i FN och Damon Barett har skrivit en text som i detalj reder ut Sveriges etiska vidrigheter på den globala arenan: Coca and Snus: Sweden's Self-defeating Hypocrasy on Drugs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s