Chávez, döden, framtiden

Teve är inte de längre resonemangens plats men här i alla fall en diskussion om sakernas tillstånd i Venezuela apropå Chávez sannolikt snara död som jag medverkade i i SVT:s morgonsoffa i morse. Låter lite som jag menar att det aldrig blir någåt nyval, vilket förstås är fel. Menade bara att det inte kommer deklareras i morgon till följd av utebliven installation. De flesta aktuella texter om en "chavismo utan Chávez" som publiceras dessa dagar är skrivna av världens högertidningar som bara kopierar varandra och kan med fördel stämmas av mot vad som står på till exempel venezuelanalysis.com. Ser nu också att Sveriges mest pålitligt seriösa radioprogram, Studio ett, har en initierad kommentar av Lars Palmgren direkt från Caracas gator.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s