Grönare gräs på andra sidan

Har aldrig hajat poängen med cannabis som drog men heller aldrig begripit hur – med tanke på förbudens generering av organiserad brottslighet – ett rationellt försvar av dagens lagstiftning ser ut. Nu lägger Köpenhamns borgmästare på nytt fram ett förslag om att legalisera (inte avkriminalisera utan verkligen legalisera) gräs o det står nog lika klart att förslaget inte går igenom i Danmark denna gång som att det kommer att bli verklighet om inte nästa så nästnästa gång. Studio ett har idag en mycket bra bevakning av saken. Lyssna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s