Kofi & kriget

Ber alla om ursäkt för att jag närvarar så lite här just nu. Här en ny CNN-grej om Kofi Annans krav på ett slut på war on drugs. Intressant. Och som några av er vet skrev jag denna analys om liknande grejer i Omvärlden för några år sedan. Lyssna gärna också på Sveriges Radios Konflikts genomgång av läget för en vecka sedan under temat Vägval i knarkkriget. Mycket intressant och bra reportage, men jag har en hel del kommentarer till mycket som framfördes i programmet. Återkommer till det om jag får tid. Och här, för er som missat den, är OAS rapport om drogkriget som gavs ut tidigare i år och som Annan och Cardoso kallar "a landmark report on drug policy".

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s