Santos vs Zuluaga

Blir som väntat en andra omgång i det colombianska presidentvalet. Rätt skrämmande tapp för Santos de senaste två veckorna med tanke på vad en slutlig seger för Zuluaga skulle betyda för fredsprocessen. Förra veckans deal mellan regeringen och Farc angående kokabekämpning såg ju väldigt lovande ut men av den och allt annat processen hittills resulterat i riskerar det alltså att bli absolut ingenting om Santos förlorar. Ett scenario som plötsligt är allt annat än otänkbart. Här BBC:s och Colombia Reports första rapporter på engelska och här Semanas för er som läser spanska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s