Seminarier

Listar en bit ner till höger några länkar till ett par kommande föreläsningar så de av den här sidans läsare som är intresserade av den svenska narkotikapolitikens historia har möjlighet att komma o diskutera saken vid tre nya tillfällen in Stockholm, Göteborg och Nyköping. Stockholmskonferensen är ett event i första hand för forskare, men som jag hajat det är tillställningen helt öppen för allmänheten. Kom. Utöver detta och kulturkaféerna i Nyköping och Göteborg kommer boken också utgöra en av programpunkterna på Sonads årliga konferens i Göteborg 16-17 maj 2016. Sonad (Socialvetenskapligt Nätverk inom Alkohol- och Drogforskning) består av 200 doktorander och forskare och årets tema är Ungass och Sveriges framtida roll på det globala narkotikapolitiska fältet, det vill säga samma fråga bokens sista kapitel behandlar. Är inte helt på det klara med förutsättningarna men tror just Göteborgskonferensen är ett slutet event reserverat för forskare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s