UNGASS i veckan

Som några vet börjar FN:s stora möte om global narkotikapolitik i morgon tisdag. Senast det sammaträddes på denna höga nivå var 1998, då en narotikafri värld sannolikt utlovades för sista gången i världshistorien. Vad veckan har att bjuda på i fråga om tillnyktring eller fortsatt stolleri på narkotikafronten är svårt att säga, men nedan två nya texter på temat, en publicerad i gårdagens DN och en i Sidas tidning Omvärlden. Den senare innehåller ett par stycken som inte fick plats i den version Omvärlden publicerade. Trevlig läsning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s